28 sept 2014, 20:48

* * * 

  Poesía » De amor
675 0 1

 

Да те обичам даже  ме е страх,

дали не си отново  изпитание,

попадна ли в поредния си гаф

не ще се примиря със разкаяние!

 

Не искам вече лъжещи очи

и обещаващи чудесни мигове,

след края им убийствено горчи,

усмивките напомнят даже сривове!   

          

Ще те обичам с цялото сърце,

не мога иначе и не желая,

дано успея с твоите ръце

да уловя завинаги безкрая!

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??