Sep 28, 2014, 8:48 PM

* * * 

  Poetry » Love
677 0 1

 

Да те обичам даже  ме е страх,

дали не си отново  изпитание,

попадна ли в поредния си гаф

не ще се примиря със разкаяние!

 

Не искам вече лъжещи очи

и обещаващи чудесни мигове,

след края им убийствено горчи,

усмивките напомнят даже сривове!   

          

Ще те обичам с цялото сърце,

не мога иначе и не желая,

дано успея с твоите ръце

да уловя завинаги безкрая!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??