15 dic 2005, 19:34

* * * 

  Poesía
698 0 0
тъга - без път, без време; и страх
нощ - сънят, угасващ в прах
миг и ден, и нощ, и живот
спомен и вик, шепот и Бог

© Радост Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??