30 nov 2023, 13:07

***** 

  Poesía » De amor
567 2 0

Прегърни ме любов,

нека в теб да се сгуша

погали ме нежно с ръце

прегърни ме любов,

нека днес да усетя

сърцето ти,

биещо в ритъм с моето сърце.

 

Прегърни ме любов,

Отведи ме

нежно в красивия танц на страста.

И луната с образ на жена 

по телата ни да затанцува. 

 

Целуни ме любов, докосни ме

със изгарящи устни и топли очи.

Прегърни ме любов,

приюти ме с обич в душата си ти.

 

Прегърни ме любов!!!

 

© Звезделина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??