Nov 30, 2023, 1:07 PM

***** 

  Poetry » Love
303 2 0

Прегърни ме любов,

нека в теб да се сгуша

погали ме нежно с ръце

прегърни ме любов,

нека днес да усетя

сърцето ти,

биещо в ритъм с моето сърце.

 

Прегърни ме любов,

Отведи ме

нежно в красивия танц на страста.

И луната с образ на жена 

по телата ни да затанцува. 

 

Целуни ме любов, докосни ме

със изгарящи устни и топли очи.

Прегърни ме любов,

приюти ме с обич в душата си ти.

 

Прегърни ме любов!!!

 

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??