2 sept 2007, 14:50

*** 

  Poesía
386 0 3
Изсъхвах от жажда. Търсех я в свободата.
Исках да вкуся от елексира. Намерих я в добротата.
Отправих есенни жалби. Не към закоравелите.
Към Истината. С предупредителни изстрели излетели!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??