10 abr 2008, 11:46

* * * 

  Poesía
735 0 0

Обичам те, мамо!!!

Стоя пред теб, сълзи блестят в очите,

сълзи от радост, че до мен си ти сега,

ти знаеш колко много те обичам

и колко много те ценя.

 

Пораснах, вече съм голяма

и падам аз на колене,

прости ти всичките ми грешки,

прости на своето дете!

 

С прегръдка силна окови ме,

дори когато пак сгреша,

с майчината обич подкрепи ме,

дори да стигна дъното но гибелта!

 

Дори и утре вече да ни няма,

дори да си отидем от света,

не забравяй обичта ми колко е голяма.

ОБИЧАМ ТЕ, МАМО!!!!

© Стефка Масалджийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??