20 jun 2009, 0:33

* * * 

  Poesía
515 0 3

 

                  ***

 

 

Ето те пак  - омайна самодива -
стоиш пред мен и пееш.
Но, като демон, омайно хаплива
в гръб всяко дело рушиш.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

 

 

 

 

 

 

© Ангел Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??