15 may 2016, 19:19  

*** 

  Poesía » De amor
459 0 0

Прегърна ли го в студената мрачна нощ?
Зави ли го?
Ръката му в ръката ти ли е?
Усещаш ли дъха му?
Топлината?
Чуваш ли песента на сърцето му?
Целия ухае на пролет, нали?
Каза ли му колко го обичаш?
А всъщност обичаш ли го?
По-дълбоко и чисто от мен?
Ако е така, обичай го и заради мен!
   07.05.2016г. На Г.Н.




  

© Есра Ридван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??