7 may 2011, 21:11

*** 

  Poesía
631 0 8

Падат сълзите ми като кестени.

Но си нямат калпачета.

И росят по тревата,

и въздъхват на пътя.

После в локви се сбират

и сънуват клепачи.

Тихо капят очите ми.

Плача.

© Ива Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??