May 7, 2011, 9:11 PM

*** 

  Poetry
670 0 8

Падат сълзите ми като кестени.

Но си нямат калпачета.

И росят по тревата,

и въздъхват на пътя.

После в локви се сбират

и сънуват клепачи.

Тихо капят очите ми.

Плача.

© Ива Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??