8 dic 2017, 19:38

))) 

  Poesía » Otra
398 3 17

В небето с диаманти днес се спират
такситата от вестник. Люси плаче,
глупак на хълма в бъдното се взира
и помощ от приятел много значи.

Представих си, ни ад ни рай, защото,
парите любовта ни не купуват.
И пеят голи Йоко, Джон в леглото,
Stand By Me и тихо се целуват.

https://youtu.be/fYGoCNvTtqg
 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Днес се навършват 37 години от черния 8 декември 1980 г.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??