8.12.2017 г., 19:38 ч.

))) 

  Поезия » Друга
400 3 16

В небето с диаманти днес се спират
такситата от вестник. Люси плаче,
глупак на хълма в бъдното се взира
и помощ от приятел много значи.

Представих си, ни ад ни рай, защото,
парите любовта ни не купуват.
И пеят голи Йоко, Джон в леглото,
Stand By Me и тихо се целуват.

https://youtu.be/fYGoCNvTtqg
 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Днес се навършват 37 години от черния 8 декември 1980 г.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??