Сто мъже в живота
може да имаш
но един от тях ще стане
"твоят съпруг"
Един от тях ще стане
"несравнимият с друг"
Един от тях ще бъде
"единствен"
независимо първи или
който и да е под ред
Един ще остане в сърцето ти
независимо кой е до теб
Ще сравняваш всички със него
той ще бъде шаблонът
за другите сто
Един ще остане "любимият мъж"
с който ще стареете заедно
Сто мъже ще легнат в леглото ти
но само "един" до теб ще умре
Той ще е любимият мъж на живота ти
единствен от всички - стоте
© Ганка Гончарова Todos los derechos reservados