9.10.2009 г., 2:49 ч.

100 мъже 

  Поезия
774 0 4

Сто мъже в живота

може да имаш

но един от тях ще стане

"твоят съпруг"

Един от тях ще стане

"несравнимият с друг"

Един от тях ще бъде

"единствен"

независимо първи или

който и да е под ред

Един ще остане в сърцето ти

независимо кой е до теб

Ще сравняваш всички със него

той ще бъде шаблонът

за другите сто

Един ще остане "любимият мъж"

с който ще стареете заедно

Сто мъже ще легнат в леглото ти

но само "един" до теб ще умре

Той ще е любимият мъж на живота ти

единствен от всички - стоте

© Ганка Гончарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??