13 nov 2018, 2:56

1388 дневно обяснение в любов 

  Poesía » De amor
367 0 0

Писмо в бутилка ти изпращам,

Разкриващо най-дългото пътуване:

Ям

И се моля да ме обичаш;

Да бъда твоята незабравима разходка,

И твоя месец любов.

С дъх на канела в сутрините ми да те има;

Най-доброто в мене -

все така да откриваш

И не само в полунощ в Париж да ме намираш.

 

"Ям

И се моля да ме обичаш" -

Устните ми крещейки изричат.

 

Послепис: Всяко сърце има история, която да разкаже.

​​​​

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??