Не ми е нужен Купидон,
за да те обичам.
Достатъчно е, че те има!
Защо са ви цветя и някакви дрънкулки?
Времето с теб
най-ценният подарък е!
Нима само в един ден обичате?!
Сбъркана ли съм,
че не разбирам!?
Не ми е нужен празник,
за да те обичам,
щом за тебе дишам!
Веднъж в сърцето ми попил...
Искам цяла вечност
в очите ти да се оглеждам!
П.П. Обичам те!
12 Февруари 2020г.
©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия
© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados