Feb 13, 2020, 4:28 PM

14-и Февруари 

  Poetry » Love, Other
856 0 2

14-и ФЕВРУАРИ

 

Не ми е нужен Купидон,
за да те обичам. 
Достатъчно е, че те има! 

Защо са ви цветя и някакви дрънкулки? 
Времето с теб
най-ценният подарък е! 

Нима само в един ден обичате?! 
Сбъркана ли съм,
че не разбирам!? 

Не ми е нужен празник,
за да те обичам, 
щом за тебе дишам! 

Веднъж в сърцето ми попил... 
Искам цяла вечност
в очите ти да се оглеждам!

 

П.П. Обичам те! 

 

12 Февруари 2020г.
©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия
 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е, Антон. Нямам нищо против празника, но да се сещат и иначе.
  • Много вярно и много тъжно! Измислиха си празник, че поне на него да се сещат, че трябва да се обича...
Random works
: ??:??