Разкрих ти моите чувства,
а ти обърна ми гръб.
Реших да говоря, но нищо не стана.
Уви, стоя сега сама с мисълта за любовта,
сама съм сега и тъгата ме зове,
не знам дали съм нужна на този свят,
дали животът ми си струва или НЕ.
© Красимира Кръстева Todos los derechos reservados