Jan 30, 2007, 7:45 PM

*** 

  Poetry
527 0 0

 

Разкрих ти моите чувства,

а ти обърна ми гръб.

Реших да говоря, но нищо не стана.

Уви, стоя сега сама с мисълта за любовта,

сама съм сега и тъгата ме зове,

не знам дали съм нужна на този свят,

дали животът ми си струва или НЕ.

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??