28 oct 2010, 13:47

* * * 

  Poesía
312 0 0

„Той сигурно мисли”

 

Спри!

 

Мисленето му

недей го мисли!

 

Стигни състоянието

на неговото стояние.

И тогава разкажи

                          на света!

 

Имаш право

   само от собствено име

      да проследиш мисълта.

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??