4 ago 2009, 15:53

* * * 

  Poesía » De humor
728 0 4

Молитва

Налях ракия, нарязах домат,
щастлива, доволна душата,
гръб обърнах на целия свят
и целунах на комшията жената!

Любовта и с ракия изпих,
узрял домат за мезе,
ухилих се и джойнт си свих,
че дяволът живее в моето сърце.

После се помолих на божия син,
смирено наведох главата:
Хайде - пусни джойнт още един,
та да опуша и изгоня сатаната!

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??