30 may 2007, 21:32

* * * 

  Poesía
635 0 1

Приятели, да пеем

На моите колеги - хористи от Смесен хор „Родопско ехо” – Пловдив

Приятели, да пеем!

Песента ни събра,

с нея ние живеем,

с нейната красота.

Приятели, да пеем!

Сърцата си да пълним

със струи от искри,

с духовни висоти!

Приятели, да пеем!

Прекрасно е, нали,

когато в очите ни

чувство на обич гори!

И нека като феникс

да бъдем всички ние,

да стигаме безкрая

със звучната омая… 

© Дора Гетова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??