Поне едно „Здравей!“ кажи!
Поне попитай: „Как си?“
Мълчанието ти тежи
и прави ме нещастен.
Проклет е моят джиесем
защото онемял е!...
А радост ще споходи мен,
щом чуя твойто „Ало!“
Щом чуя твоя глас любим,
щастлив ще бъда – зная!
...
Мълчиш!
Мигът е нетърпим...
Дали това е краят?!
Живодар Душков
© Живодар Душков Todos los derechos reservados
Никой нищо не печели само в очакване.