2 nov 2014, 17:56

* * * 

  Poesía
964 0 2

 

 

                                    Затворени врати.

                                    На бяла стая.

                                    Повръща ми се.

                                    Бременна съм с тишината...

                                    Не знам кога заченах.

                                    В плацентата ми скитат

                                    невинни протеини,

                                    виновни думи и мълчания.

                                    Подхранват нежния ми плод...

                                    Ще го износя на инат

                                    зад тези толкова затворени врати.

                                    Напук на всички логореи...

                                    Какво ще се роди–

                                    ще видя щом изпратя птиците.

                                    

                                    

© Мариана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??