10 abr 2007, 11:49

* * * 

  Poesía
444 0 2
Казват, че животът е див,
но всяко нещо е крайно.
Ще дойде ли момента красив,
в който всичко ще е трайно?

Тогава край няма да има,
ще има вечно топло лято,
а не лютата студена зима,
в която всичко в лед е слято.

Дали ще дойде тази мечта?
Или това е само мисъл прекрасна.
Не вярвам, че тази жестока съдба
ще прати друго, освен зима ужасна.

Но затова е фантазията, нали?
В нея всичко става реалност,
в нея всеки може да полети
към светлата незнайна безкрайност...

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??