16 abr 2018, 14:05

* * * 

  Poesía » Verso libre
531 0 0

Ако те преболедувам,

ще трябва да спра да пия,

да ям сладко късно вечер,

да плача на тъжни песни.

Няма да имам оправдание

да разказвам на приятелите си

едни и същи спомени;

да отказвам срещи;

да потъвам в мисли,

да ми писва от всичко...

* * *

Ако те преживея,

ще се призная за смъртна.

Не знам дали ще оцелея

и дали ще бъда себе си

без твоите белези.

© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??