16 oct 2007, 21:53

*** 

  Poesía
396 0 2
 

Топи се вятърът

в ръката ми сломена.

Пилее пясъка

в душата от бури потушена.

Гърми вълната -

във мен до болка стопена.

Вие в мрак Луната. -

О, скръб, в очите й стаена!...                                       

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??