27 sept 2008, 10:16

* * * 

  Poesía
528 0 2
Върви при нея, какво чакаш сега?
Нима очакваше да пророня сълза?
Не! Не и сега след всичко това,
ти не заслужаваш и една сълза.

Върви сега и назад не се обръщай,
дори не си помисляй не се връщай!
Не бих те чакала за нищо на света,
дори и животът ми да зависи от това.

Върви! Защо сега не  заминаваш
или целиш отново да ме нараняваш?
Но този път назад  не ще се върна
и от себе си завинаги ще те откъсна.

Върви, не чакай пак да те целуна!
За мен сега си вече кръгла нула
и нямаш място ти в моето сърце,
за мен оставаш непознато лице!

© Красимира Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??