20 ene 2007, 15:32

* * * 

  Poesía
705 0 6
Пореден джин на екс изпивам
красиво страдам и не спя,
безмислено те преоткривам,
ненужни думички мълвя.

Крещя неща от теб крещяни,
сънувам секс и чудеса,
държа неща от теб държани...
...но май че ще го понеса!

© Николай Драгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??