1 may 2009, 22:58

:) 

  Poesía » Del paisaje
561 1 0

 

Ухае на Люляк отвън,

чува се и горският звън.

Децата весело играят,

а родителите им ходят и се маят.

Слънцето изгрява с усмивка

и светът се отдава на заслужена почивка.

© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??