11 ago 2006, 13:25

!!!-2 

  Poesía
699 0 1
Дресирано сърце!
Като оня лъв в цирка –
Знае номера сто и две,
Но единствено отвикнало е
Да бъде себе си!

© Румена Румена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??