21 dic 2006, 6:50

2 * * * 

  Poesía
580 0 2
                            Моята звезда небесна
                            на небето пак проблесна.
                            И чакам аз денят да си замине,
                            да доиде вечерта,
                            че тогава аз отново ще съзра
                            сияйната звезда - Гореща!
                            И сърцето мое, пак ще грее
                            под сияйната звезда,
                            а нощта ще бъде
                            като ден - за мен.



                         
                                                       казвам за надеждата в
                                              това свято чувство, наречено Любов...

© Румен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И аз също!
  • Пише се 'небесна', не 'небестна'. Освен това не намирам логиката на, цитирам: Моята звезда небестна
    на небето пак проблесна.
    И чакам аз денят да си замине,
    да доиде вечерта,
    Не е ли нощ, щом пак е проблеснала звездата, а ти чакаш да си заминел деня ... не разбирам!?! Изтълкувай, моля

Propuestas
: ??:??