3 mar 2009, 20:04

21 грама 

  Poesía » Filosófica
659 0 2
Щом нещо започва, друго е свършило,
събитие някакво, гръбнака времеви прекършило,
и все се движиш, назад или напред,
в сбора от действия, наречен хаос, чакаш своя ред.

Да умреш, за да се преродиш
и нов опит да натрупаш, от живот пореден,
и все да се надяваш, че не е последен,
животи се редят до безкрайност,
зашити с тънки конци, нетрайност.

Различни формички време ни изграждат
и всеки ден ни мачкат или изглаждат,
по-лоши или по-добри ще ставаме,
вечно тук или там оставаме!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Веске! Отново, згряваш като жарава. Магдалена радвам се, че съм те замислил, това е целта.
  • как ме трогна и замисли...хубав стих.
Propuestas
: ??:??