11 may 2011, 20:54

*** 

  Poesía » De amor
641 0 1

Минаха години,
минаха и дни,
теб те няма и моето сърце само остана.
Дните с теб прекрасни бяха,
но самотата пак е бясна.

На моята врата все се спира
и всичко в мен пулсира!
Дните в нощи се превърнаха
и всичко в мен за теб тъгува.
Къде си ти? С кого?
Какво ли правиш?
Тез въпроси ме измъчват
и покой за мене няма.
Смисъл да се мъча аз не виждам,
но да спра да те обичам аз не мога!

© Деси Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздравления! Иглежда изживяно и представено като изповед.
Propuestas
: ??:??