19 mar 2014, 16:15

* * * 

  Poesía
786 0 0

Сънувах те когато бе ненужно,

преборих се, че не си до мен.

Не можем да живеем дружно,

ала искам следващия ден.

 

Не искам да си те представям -

да гледам идваш или не.

Не искам да съм неуспяла

да стигна твоето сърце.

© Петиана Нико Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??