Сънувах те когато бе ненужно,
преборих се, че не си до мен.
Не можем да живеем дружно,
ала искам следващия ден.
Не искам да си те представям -
да гледам идваш или не.
Не искам да съм неуспяла
да стигна твоето сърце.
© Петиана Нико Всички права запазени