5 ago 2009, 22:14

26 Февруари (личен поздрав) 

  Poesía » Otra
659 0 1

                                              На Юлия Шопниколова и нейното огромно сърце

 

Денят е 26 Февруари. Сещаме се пак за теб и твоя празник.

И днес желаем с думи топли да кажем колко сме ти благодарни.

За нежната опора на твойте рамена,

за ведрата усмивка в трудни мигове,

за хиляди добри неща, разцъфнали под твойта грижа,

за туй, че цвете ти намери на всекиго от нас да подариш.

Мечтаем днес да отразим към теб частица малка от това, което си ни дала.

Да върнем малко доброта на извора от който черпим сили.

С надеждата за бъдните години да бъдеш  все до нас -

така прекрасна и божествено добра.

Да ни простиш, че нужда имаме от тебе всеки ден,

а сещаме се да благодарим веднъж годишно.

 

Естествено, ще пожелаем и обикновените неща:

желаем здраве, щастие и много радост, късмет, усмивки и пари.

Годините да не тежат – напротив.

Опитът, дошъл със тях, да ти помага в следващите битки.

Нека всички хора близки до сърцето ти да бъдат тъй щастливи,

че никога да не загубиш вяра в утрешния ден.

 

Е, казано накратко - с цялата ни обич:

ЧЕСТИТ И ВЕСЕЛ ДЕН РОЖДЕН!

© Веселин Добрев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрави и от мен за вашата мила майка! Желая и да бъде щастлива
    със благодарните си деца! ПОЗДРАВИ! отлично 6!
Propuestas
: ??:??