6 oct 2011, 21:25

******* 

  Poesía » De amor
522 0 0

 

 

момичето

сънувам

очи на есенно море

душата на русалка

усмивка палава

 

момичето приседнало на лодката

сънувам

далечно синьо лято

очи отворени за щастие

надежда бяла бликаща река

тишината на безкрая

 

момичето приседнало на лодката на снимката

сънувам

радостта невинна тръпка

прилива на времето

завръщане на птиците

 

 

 

 

 

© Енчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??