19 jun 2017, 23:25  

... 

  Poesía » Otra
299 0 0

Когато съдят за убийство,
всичките те са мъртви.
Той,  да се разхожда има право
по градските алеи.

 

Да хвърля на майките бонбони,
върху полите им отворени.
А на децата им вместо балони,
презервативите използвани.

 

Когато съдят за убийство,
всичките те са мъртви.
Тя,  да си разхожда също има право
децата в  градските алеи.

 

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??