19.06.2017 г., 23:25 ч.  

... 

  Поезия » Друга
298 0 0

Когато съдят за убийство,
всичките те са мъртви.
Той,  да се разхожда има право
по градските алеи.

 

Да хвърля на майките бонбони,
върху полите им отворени.
А на децата им вместо балони,
презервативите използвани.

 

Когато съдят за убийство,
всичките те са мъртви.
Тя,  да си разхожда също има право
децата в  градските алеи.

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??