ах, сложи ми едно пакетче захар в джоба, моля те
сгънатите на четири четвъртъци
понякога не значат нищо
нито съботата която завършва в 6 сутринта
в няколко следобеда
вдъхвам въздишащо слънце
специални промоции 2 в 1, 3 в 1,
колкото си искаш все в едно
дори не плащаш реалната цена
а само начален старт
в курса Промени живота си
слушай добре
ритъма на деня
там нещата никога не поемат в грешна посока
само сърцето се губи в 6
в тежка аритмия липси
на принадлежност Четвъртъци
ах, подслади ме моля те
и ме остави да преглътна
последния спомен
the only place i wanna be is lost with you
другото е просто кафе на разсъмване
или неква скрита реклама
на чувства за тръгване
© Зорница Николова Todos los derechos reservados