12.07.2008 г., 11:23 ч.

3 в 1 

  Поезия » Бели стихове
554 0 8

ах, сложи ми едно пакетче захар в джоба, моля те

сгънатите на четири четвъртъци

понякога не значат нищо

нито съботата която завършва в 6 сутринта

в няколко следобеда

вдъхвам въздишащо слънце

специални промоции 2 в 1, 3 в 1,

колкото си искаш все в едно

дори не плащаш реалната цена

а само начален старт

в курса Промени живота си

слушай добре

ритъма на деня

там нещата никога не поемат в грешна посока

само сърцето се губи в 6

в тежка аритмия липси

на принадлежност Четвъртъци

ах, подслади ме моля те

и ме остави да преглътна

последния спомен

the only place i wanna be is lost with you

другото е просто кафе на разсъмване

или неква скрита реклама

на чувства за тръгване

 

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??