11 mar 2010, 22:19

* * * 

  Poesía
1079 0 12


Не ме търси - нямам нужда от обичане,
че времето да ме обичаш отлетя.
Не струва нищо твоето обричане,
измислил си поредната лъжа.

Не ми изплаквай сълзи безконечни -
сърцето със закон ги забрани.
Не искай ми и шанс последен -
предишния по две го умножи.

Тръгни си, просто затвори вратата -
да не избяга топлото в нощта.
От твоите криле аз нямам нужда,
самичка, мисля, по-добре летя.

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??