4 ene 2024, 19:56

*** 

  Poesía » De amor
113 0 0

Сърцето ми говори, тупти,

обича теб. Толкова силно 

те желая, че друг не бих

пожелала. Ела, целуни и

прегърни ме, ела и не се

страхувай.

© Надя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??