4 янв. 2024 г., 19:56

*** 

  Поэзия » Любовная
111 0 0

Сърцето ми говори, тупти,

обича теб. Толкова силно 

те желая, че друг не бих

пожелала. Ела, целуни и

прегърни ме, ела и не се

страхувай.

© Надя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??