И аз с косите посивели
с надежда очаквам любов.
Не просто легло и постеля,
целувка в измамната нощ.
А нежност, която от мрака
среднощен прераства в зора.
Ела, зарови си ръката
във моята сива коса.
© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados