8 may 2008, 15:59

* * * 

  Poesía
435 0 1

                                                       OБИЧАХ ТЕ!     

Сега пред мене ти стоиш,

със жален поглед ме следиш...

Нима ще искаш извинение...

Забрави ти за моето сърце,

аз бях куклата на твойте мечти,

когато идваше нощта

и бавно се спускаше ти по мен...

твоите устни ме докосваха...

изгаряха ме...

обичах те аз безумно,

но всичко свърши ей така...

без да има нищо за това...

© Теодора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??