OБИЧАХ ТЕ!
Сега пред мене ти стоиш,
със жален поглед ме следиш...
Нима ще искаш извинение...
Забрави ти за моето сърце,
аз бях куклата на твойте мечти,
когато идваше нощта
и бавно се спускаше ти по мен...
твоите устни ме докосваха...
изгаряха ме...
обичах те аз безумно,
но всичко свърши ей така...
без да има нищо за това...
© Теодора Все права защищены