Липсваш ми от цяла вечност,
а сякаш вчера си отиде.
Стопи се споменът трагично,
а аз от гордост го заринах.
Далеч замина и не се обърна,
на каза "ще ми липсваш, не тъжи"
на тези думи чаках да отвърна
а липсата им все ще ми тежи.
© Joakim from the grave Todos los derechos reservados